A saját üzlete megnyitása miatt új, egyedi póló járt a férjemnek

A férjem autószerelőnek tanult még a szakközépiskolában, majd később is ezen a pályán tanult tovább. Mindig is ezt akarta csinálni, nagyon jól megy neki, rengeteg ügyfél jár hozzá, mert megbízhatóan és profin dolgozik. Már régebb óta pedzegette, hogy szíve szerint nyitna egy saját autószerelő üzletet, mert egyébként simán el tudná így képzelni a jövőjét. Ezzel teljes mértékben egyet is értettem vele, ugyanis azon túl, hogy tökéletes szakember, még egy csipetnyi üzleti érzék is szorult belé (volt alkalmam nem egyszer kitapasztalni).

A dolgok úgy alakultak aztán, hogy belevágott a dologba és fél évvel ezelőtt meg is nyitotta a saját üzletét, amely azóta is maximálisan rendben van, szuperül megy, ráadásul az eddigi ügyfél köre folyamatosan bővül. Hivatalosan két hét múlva lesz pontosan hat hónapja, hogy elkezdte, ezért elhatároztam, hogy a féléves „évforduló” alkalmából meglepem valamivel.

Még korábban az egyik barátnőm mesélt egy egyedi póló nyomtatással foglalkozó cégről, amelyről csupa jót mondott. Emlékszem, még említette is, hogy több kategória van, többek között olyan is, hogy „Munka”. Gondoltam ránézek, mit találhatok ott. Óriási szerencsémre azt láttam, hogy van külön autószerelős opció is. Az egyik termék nagyon megtetszett: „Minden férfi kemény, de az autószerelők a legkeményebbek!”. Raktam is be azonnal a kosárba, de előtte még megnéztem, milyen színek közül választhatok. Sokáig vacilláltam a sötétzöld és a türkiz között, mivel mindkettő oltári jól mutatott, aztán végül az előbbi mellett döntöttem. A méretkiválasztás is másodpercek alatt lezajlott, hiszen azt is rögtön a színkiválasztás mellett el tudtam intézni. Ezután csak annyi dolgom volt, hogy a webshop jobb felső sarkában megnézzem, hogy pontosan milyen terméket rendeltem és mennyiért. A következő lépésnél, pontosabban a megrendelés folyamatában meg kellett adnom az e-mail címemet, a nevemet, illetve a telefonszámomat, a szállítás résznél pedig azt, hogy pontosan hova is kérem a férjemnek szánt pólót. Ennek az intézése gördülékenyen, valamit gyorsan ment, a felhasználóbarát weboldalnak köszönhetően minden átlátható és érthető volt, tényleg nagyon ritkán találkozik az ember ilyen szuper internetes bolttal. Külön örültem annak a lehetőségnek, hogy a megrendelés közben a Megjegyzés résznél tudtam üzenni előre a futárnak, hogy a kapucsengőn melyik nevet kell majd keresnie, illetve, hogy ahhoz melyik szám tartozik. Ráadásul azt is hozzá tudtam tenni, hogy az indulás előtt csörögjön rám a telefonomon, hogy nagyjából tudjam, mikor érkezik. Szerintem ez egy eszméletlenül szuper és elengedhetetlen dolog, nem is értem hogy más online web áruházak miért nem alkalmazzák. A rendelés leadása után megnéztem, hogy mire számítsak a várakozással kapcsolatban. Az oldalon azt írták, hogy a szállítás 1-2 napon belül várható, eleinte kicsit kétkedtem ebben, mert ilyen hamar még sosem érkezett meg egyik online rendelt termékek sem. És végül kellemesen csalódtam: a sötétzöld, autószerelős feliratú, L-es méretű felső hibátlan minőségben, tökéletesen elkészítve, nem több, mint két nap után már a kezemben volt! Két héttel később pedig már a férjemen, ugyanis annyira tetszett neki, hogy azonnal fel akarta venni. Nagyon értékelte, hogy így odafigyeltem az üzlete megnyitásának féléves „évfordulójára”. Másnap pedig már abban ment dolgozni, mert azt mondta, vétek lenne nem a munkához hordania.