A vásárlás szeretete

Beindítani egy új vállalkozást mindig rengeteg kihívással jár. Az első vállalkozásom beindításakor én is pályakezdőként indultam. Azt mondják néha elég egy jó ötlet is, de ahhoz, hogy a bolt már eleinte kitermelje a hasznot ennél sokkal több kell. Akkoriban sok minden történt egyszerre az életemben. Eleinte nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan fel lehet nőni a felelősséghez, ha muszáj. Valamit meg lehet tervezni előre és van, ami csak megtörténik az emberrel. Nem volt ez máshogy velem se.

Épp megnyitottuk az új üzletünket, mikor kiderült, hogy várandós vagyok. Az volt a koncepciónk, hogy használt ruhákat alakítottunk át dizájner holmikká. Szerencsére ez fizikailag nem jelentett különösebb megterhelést, így egészen a terhességem végéig tudtam dolgozni. A boltunk a belvárosban volt, azonban mivel az átalakítandó ruhákat olcsó tudtuk beszerezni eléggé sok profitot tudtunk termelni már a megnyitás után egy két hónappal is.

Az első nagy csapás az volt a bolt számára, mikor megnyitott egy hasonló üzlet a közelünkben. Ekkor világossá vált mindenki számára, hogyha nem szeretnénk bezárni, akkor muszáj lesz változtatnunk valamin. Létre kellett hoznunk valami egyedit, amivel megtarthattuk a vásárlóinkat. Így elindítottunk egy online boltot, ahol a ruhákat felpróbáltathattad az általad, létrehozott karakterrel. Természetesen ezt a saját méreteidre, magasságodra, súlyodra formázhattad, ezáltal lényegében megreformáltuk az online vásárlást. Hiszen az egyik legnagyobb problémát az jelenti, ha az ember nem tudja felpróbálni a ruhát, hogy nem lehet benne biztos, hogy jól áll e neki. Azonban ezzel a programmal pontosan ezt a lehetőséget igyekeztünk kiküszöbölni.

babaverda.huMivel az online üzletünket, illetve az említett programot is fejlesztettem nem maradt sok időm arra, hogy külön készüljek a kis jövevény fogadására. Elképzelhetetlen volt, hogy egy egész délutánt egy áruház polcai között nézelődve töltsek. Helyette azt használtam, ami kéznél volt, így az interneten keresgéltem babaholmik után. Mikor rátaláltam a babaverda.hu oldalára tudtam, hogy megoldódnak a korábbi problémáim. Először is azzal fogott meg az oldal, hogy hasonló vevő specifikus gondolkodást tükröz, mint amit én is próbáltam kialakítani a saját online üzletemnél. Nem csak arról bizonyosodhatunk meg egyes termékeknél, hogy pontosan funkcionálisan milyen szerepet töltenek be, de abban is biztosak lehetünk, hogy minden esetben a legjobb minőséget válasszuk. A termékekhez pontos leírások tartoznak, nem csak a biztonsági funkciójukat emelik ki, de azt is megtudhatjuk egy-egy tárgy hogyan épül fel, milyen tartozékok járnak hozzá, a funkciója és a dizájnja, hogyan segíti a működését és, hogy milyen anyagból készült. Az online vásárlásnál sokszor az a vevő problémája, hogy nem tudja a terméket megérinteni, nem tudja kipróbálni. A későbbiekben pedig enélkül az élmény nélkül, amit a személyes vásárlás nyújt, attól félhetünk, hogy esetleg silány, funkciótlan terméket vásárolunk.

A babaverda. hu azonban nem csak információban gazdag, de nagyon könnyen kezelhető is. Mindamellett, hogyha azt gondolnánk az oldal kifejezetten babakocsikkal foglalkozik, nem lenne igazunk. Valójában amellett, hogy minőségi babakocsikat szerezhetünk be egyenesen a gyártótól és óriási raktárkészlettel rendelkezik, sokkal többet is kínál. A babakocsin kívül beszerezhetjük az autós gyerekülést, bababiztonsággal kapcsolatos eszközöket és gyermek bőrápolási termékeket. Nem felejtkeztek meg az etetéshez szükséges kiegészítőkről sem! Sőt még babaágyneműt is árulnak, illetve gyermekjátékokat.

Egy ilyen online üzlet mellett nincs is feltétlenül szükségünk rá, hogy az áruházak tömegei között bolyongjunk. Sokkal gyorsabban elintézhetjük otthonról a szükséges kellékek beszerzését, fáradság és idő pazarlás nélkül.

Anex Sport Foxy 3 az 1-ben multifunkciós babakocsit választottam először ki. Mivel az aktív életmód híve vagyok, fontos volt számomra, hogy a kiválasztott babakocsi is alkalmazkodjon ehhez. Ez a legújabb svájci dizájnnal ellátott babakocsi biztonsági technológiája miatt teljesen sima gördülést, illetve mindemellett még tökéletes kényelmet is nyújt a babák számára. Mindemellett nem csak egy egyszerű babakocsi, annál sokkal több, kompakt és könnyű alumínium vázának köszönhetően hihetetlenül biztonságos és könnyű. Hordozható mózeskosár tartozik hozzá, ami 100% pamut. Illetve kiegészül egy táskával, esővédő fóliával és szúnyoghálóval is. Így a nyári estéken se kell a családnak otthon maradnia. Vagy elhagyni a napi sétákat rossz idő esetén.

A legjobb az a babaverda.hu oldalában, hogy arra is gondoltak, hogy a termékeik csodás ajándékok is lehetnek a leendő szülők számára. Természetesen ezeket a dolgokat mindenki jobban szereti maga kiválasztani, hogy mind az ízlésének, mind az elvárásainak megfelelő terméket tudhasson magáénak. A főszempontnak itt általában a praktikusságot és a jutányos árat szoktuk tekinteni. Így igazán örültem neki, mikor láttam, hogy a termékeikből akár negyven százalék kedvezményt is kínálnak. Az oldalon lehetőség nyílik arra is, hogy tíz-, ötven- vagy százezer forint értékben ajándék kártyát vásároljunk. Én úgy gondolom bármelyik leendő szülő igazán boldog lenne egy ilyen meglepetéstől, hiszen így maguk dönthetik el, hogy mit vásároljanak a babaverda.hu oldaláról. Azonban ez mégis elegánsabb és figyelmesebb gesztus, mintha csak egy borítékot nyújtanánk át benne az ajándéknak szánt összeggel.