A vásárlók kényelme a legfontosabb

Amikor boltot nyit az ember, nagyon fontos minden egyes apró részletet megterveznie előre. Már az üzlet megnyitása előtt tisztában kell lenni nem csupán a céllal, hanem a célközönséggel és a tematikával is. Egészen addig bezárólag, hogy mit tegyünk azért, hogy az emberek örömmel távozzanak a boltunkból.

Fontos tehát a megfelelő környezet és hangulat megteremtése, hogy a vásárlóink jól érezzék magukat és örömmel jöjjenek vissza később is. És az is fontos szempont, hogy minél komfortosabb a hely, annál hosszabb ideig tartózkodnak bent az emberek, és annál több dolgot vesznek. Ezekre érdemes figyelni, és adni a részletekre, mert bizony, többet számít mint elsőre hinnénk. Érdemes ezért utána nézni az ilyen üzleti fogásoknak, amiket az összes nagy vállalkozás használ. Mert csak ezek segítségével lehetünk valóban sikeresek.

A hangulat megteremtésében segíthet például a színösszeállítás, hogy harmonikus legyen. Az is, hogy esztétikus legyen a berendezés. Vagy például egy kellemes, lágy zene, ami nem hivalkodó, és nem vonja magára azonnal a figyelmet, mégis hatással van a hangulatra.

De legalább ennyire fontos a hőmérséklet is. Kutatások bizonyítják, hogy az emberekre úgy hat a meleg, hogy nagylelkűbbek és adakozóbbak lesznek tőle. Ezt érdemes kihasználni. Ugyanakkor az is fontos, hogy a túl meleg sem jó. Ezét az én javaslatom az, hogy legyen az bármilyen üzlet, egy klíma beszerzése mindenképpen elengedhetetlen.

Hol találunk jó klímát? Vagy egyáltalán hogy kezdjünk neki a keresésnek? Először is, olyant érdemes keresni ahol a klíma beszereléssel van egy csomagban. Így előre tudunk kalkulálni az árakkal, és nem lesznek rejtett költségek amik meglepetésként hatnak. Én ezt a weboldalt ajánlom nézegetésre: klíma beszereléssel, mert nagy a választék, profi a csapat, és rengeteg akció közül lehet válogatni.

Ezek a mono-splitklímák olcsó és jó megoldást jelentenek hűtésre és fűtésre egyaránt. Él az a mítosz, hogy az árammal történő fűtés megfizethetetlenül drága, és lehet hogy ez régen így is volt, de ma már, a technikai fejlődésnek hála, jó alternatívát jelent. Egyrészt ezek a klímák keveset fogyasztanak. Másrészt, sokkal környezettudatosabbak is.

Az itt vásárolható klímák, tele vannak rengeteg kényelmi funkcióval. Egyrészt a vezérlést is könnyűvé teszik, mint például a wifi vezérlés, vagy az időzítés. Ezekkel be lehet állítani, hogy pontosan akkorra legyen a kívánt hőmérsékletű a helyiség, amikor mi megérkezünk. Vagy ott van még az automata üzemmód, amiben megadunk egy kívánt hőmérsékletet, és a klíma automatikusan tartja azt, kiválasztva a hűtő vagy fűtő funkciót, és a ventilátor sebességét.

Van turbó üzemmód, ami azt szolgálja, hogy pillanatok alatt el lehessen érni a megfelelő hőfokot. Ha pedig egy kis csendre vágyunk, választhatjuk a csendes üzemmódot is.

Az egészség megóvása érdekében is sokat tesznek ezek a klímák. Például, megszűrik a levegőt. Ezzel páramentesítenek, semlegesítik a kórokozókat, és egy speciális karbon réteg segítségével a kellemetlen szagoktól is megóvnak minket. A szűrő egyszerűen kiszedető, és tetszés szerint mosható.

Más funkciók pedig a hatásfokot szolgálják. Az intelligens leolvasztáspéldául eltünteti a megfagyott kondenzvizet, ami nem csak a hatásfokot csökkenti, de károsan hat a berendezésre is. Viszont ezzel a funkcióval nem kell ettől tartanunk. Automatikus újraindítással, ha elmegy az áram sem veszítjük el a beállításokat, ugyanis a klíma újraindul. De ha mégis valami probléma történne, a automatikus hibakeresésnek köszönhetően, meg fogjuk tudni határozni a hiba pontos mibenlétét, és ennek megfelelően fogunk tudunk szerelőt hívni.

A klíma egészen szélsőséges, -15°C és 43 °C között is megfelelően fog működni. És csupán csak 0,5 W-ot használ készenléti üzemmódban. Ha innen vásárolunk, ráadásul még 3+2 éves kiterjesztett garanciát is kapunk.

Én is az üzletembe beszereztem egy ilyen klímát, és nem bántam meg. Minden nap használom, és nagyon elégedett vagyok vele. Neki köszönhetően, a boltomban mindig kellemes idő van, mindegy hogy éppen forróság van-e odakint, vagy éppen a hó esik. Az emberek örömmel térnek be hozzám menekülve a kinti időjárás elől.

Mindenkinek javaslom ezért, hogy fogadja meg a tanácsomat, és az üzleti költségvetésbe tervezzen bele egy klímát beszereléssel. Higgyétek el, nem fogjátok megbánni. Remélem, tudtam segíteni Nektek, kedves olvasók. Sikerekben gazdag vállalkozást kívánok!