Ajándék vásárlás, budapesti motorosbolt

Hát a hétvégén Budapesten jártunk, és számos olyan boltban voltunk, hogy még az én állam is leesett. De mindent elmesélek szép sorjában.

Andrisnak a páromnak fel kellett mennie Budapestre munka ügyben. Egy órás megbeszélése volt, persze tudtam, hogy az elhúzódhat, és ami egy órás, az soha nem annyi, de úgy döntöttem, hogy vele megyek. Meg is beszéltük, hogy engem kitesz az egyik nagyobb pláza közelében, aztán majd ha végzett akkor majd utánam jön. Igaz nem olyan jó egyedül bolyongani, de azért csak el tudok tölteni 2 órát egyedül egy nagy bevásárló központban karácsony előtt.

Szerencsére volt mit néznem, és vásárolgatnom is. Még örültem is neki, hogy eljöttem vele, hiszen Lilinek, és Lizának az iker gift-553149_640unokahúgaimnak kell ajándékot néznem karácsonyra. Ötletem nem igazán volt, hiszen mindenük megvan, így felhívtam a bolyongásom közepette Tündit, hogy segítsen egy kicsit, mire lehet szükségük, vagy most mi éppen a sláger náluk?. Persze játékbolt akadt bőven, és kínálat is, még jó, mert otthon nálunk elég gyér volt a kínálat, itt legalább hátha valami egyedit találok nekik. Mikor elárultam neki, hogy hol sétálgatok éppen, és hogy most kivételesen még pénz is van nálam arra, hogy vásárolgassak, ki is akadt, hogy nekem milyen jó sorom van.

Na de térjünk vissza az ajándékra. Mit lehet venni két 4 éves kislánynak? Külön -külön szerettem volna, de aztán Tündi jobbat mondott. Mondta, hogy szeretnek főzőcskézni, és vásárlósat játszani, így ha találok mondjuk babakonyhát, vagy zöldséges standot, vagy valami hasonlót, annak biztosan örülnek majd. Az egyik boltban találtam is egy nagyon szuper játékot, igen ám, de bajban voltam. Persze egy darab volt belőle, de óriási dobozban. Azért mégsem sétálgathattam a hónom alatt egy majd méter szer méteres dobozzal. Szerencsére a boltban igen segítőkészek voltak, és mondták, hogy elteszik, amíg vissza nem megyek.

Andris persze több mint 2 órát elvolt, de igazából észre sem vettem nagyon, hogy hogy elment az idő. Bementem ebbe a boltba, bementem abba, még pulóvert is próbáltam, úgyhogy gyorsan ment az idő.

A kocsihoz menet a csomagtartóba pakolva néztem, hogy milyen dobozok vannak bent. Kiderült, hogy az én életem párja, eljött egy motorosbolt mellett, és beugrott pár dologért neki, meg a haverjának is. Most már tudom, hogy nem is a megbeszélés tartott eddig, hanem az, hogy ő is vásárolt. Beraktuk a csomagokat a kocsiba, még egy késői ebéd is belefért, aztán indultunk is hazafelé. Így is késő délután volt, mire hazaértünk, de megérte felmenni, mert sok mindent el tudtam intézni, amit szerettem volna, és különleges ajándékokat venni.