Ékszerdoboz, diploma osztó alkalmából

A tesómnak tegnap volt a diplomaosztója, és én valami nagyon különleges ajándékot szerettem volna adni neki. Sokat gondolkoztam, hogy mi lenne a legmegfelelőbb választás. Manapság nagy divat élményt ajándékozni, így először ez forgott a fejemben, hogy meglepem egy programmal vagy utazással, de aztán rájöttem, hogy én ennél konzervatívabb típus vagyok, és olyat szeretnék adni, ami tárgyi formában, emlékként megmarad a számára. A tesóm egy igazi „csajos” lány, szereti a szép, nőies ékszereket, van is neki jó sok belőle, ami az esetek többségében szanaszét hever a lakásában, éppen ahol leveszi, ott hagyja. Sokszor beszéltünk már róla, hogy kéne neki egy praktikus és szép ékszertartó, de az üzletekben nagyon nehezen lehet találni minőségi darabokat. Minden tele van műanyaggal meg gumival, de ami kiborította nálam a bilit, hogy papírból készült ékszertartót is láttam sok helyen, olyan árért, amit finoman szólva is nevetségesnek találok. De erre a jeles alkalomra mindenképpen valami minőségi darabot szerettem volna, olyat, ami időtálló és szép is egyben.

Mivel a boltokban nem találtam ilyet, arra gondoltam, szétnézek a neten, hátha nagyobb szerencsém lesz és belefutok valami olyanba, amit minőségileg kielégítőnek találok. Nem is kellett sokat keresgélnem, mert szerencsére hamar rátaláltam a Bagbox oldalára. Olyan ékszerdoboz választékkal szembesültem, hogy az állam leesett, sehol máshol nem láttam eddig ennyire szép és minőségi darabokat, ráadásul korrekt áron.

Nagyon nehéz ez manapság, mert mindenhol horror áron adnak gagyit, így nagyon örültem, hogy erre az oldalra rátaláltam.

Ki is választottam egy gyönyörű darabot, pontosan olyan volt, mint amilyet elképzeltem, amilyet szerettem volna, de előtte sehol nem találtam. Megrendeltem, és nagyon gyorsan kiszállították, pedig féltem, mert nem vagyok annyira gyakorlott az online vásárlásban, és csak remélni mertem, hogy nem lesz semmi baj, de szerencsére nem is lett.

Mikor átadtam a dobozt, a tesóm nagyon örült neki. Ilyen hálásnak, bevallom őszintén korábban még sosem láttam. Együtt sírtunk a meghatódottságunkban, ő főleg az örömtől én a büszkeségtől. Rettentő büszke voltam rá, hogy megcsinálta a diplomáját, jelesre államvizsgázott.

Ma reggel voltam nála, és az ékszerek már szépen, rendezetten be voltak pakolva a kis ékszerdobozba. Ez újabb nagy örömmel töltött el, mert ezek szerint tényleg tetszett neki az ajándék, és máris használja. Ez az igazán jó ajándék, aminek az ember hasznát veszi, és nem egy szekrényben porosodik. És persze adhattam volna élményt ajándékba, de én végül nagyon örülök neki, hogy az ékszerdobozt választottam, mert úgy érzem jó döntés volt, és ez szintén, évek múltán is nagy érték lesz a számára.