Fűtés klímával a bababoltomban, hogy a levegő is tisztább legyen

Egy bababoltban dolgozom eladóként. Mivel a boltba nyilvánvalóan sok kismama betér, valamint gyerekek is gyakran megfordulnak, fokozottan kell ügyelnem a higiéniára és arra, hogy a téli hidegben is kellemes melegen tartsam az üzletet.

Elérkezett az ideje egy kis felújításnak: az eddigi fűtőrendszerünk már nagyon elavult, a kazán igen régi és hangosan zakatol. Sokat gondolkoztam, és a fűtés klímával tűnt a legjobb megoldásnak. Így arra jutottam végül, hogy ellátogatok munka után az Rcool webshopjára, hogy megnézegessem a lehetőségeket.

Ki is választottam egy szimpatikus darabot, ami nemcsak hogy fűteni és hűteni is képes, de a beépített szűrőnek köszönhetően a levegőt megtisztítja a baktériumoktól és a fölösleges párától, így elkerülhető a boltban a penész és a fertőzések veszélye.

Szerencsére a készülék ára tartalmazza a házhozszállítást és az ingyenes beszerelést. Pár munkanapon belül ki is szállították a terméket az üzlet címére és a szakember üzembe is helyezte. Nagyon ízléses a klíma külseje is, anyagában mintás, visszafogott fehér színű darabot választottam. Valóban nagyon hatékonyan felfűtötte az egész helyiséget, már kis idő elteltével a bekapcsolása után.

Boldogan vártam a kisgyerekeket és a babát várókat is az üzletemben, mivel nem kellett attól tartani, hogy megfáznak a rossz kazán miatt vagy hogy a szennyezett levegő miatt valami kárt szenvednek a kisbabák. Így most már én is megtapasztaltam, hogy a fűtés klímával igen praktikus.