Hasznot hozó relikviák

Spanyolország egyik, ha nem leghíresebb és legkedveltebb klubcsapata a Barcelona. Méltán híres a kézilabda csapata, de ami mindenki számra ismerős lehet az az FC Barcelona focicsapat. Kinek nem ismerősek azok a nevek, hogy Messi, Suárez vagy Piqué. Tehetséges játékukra már nem csak a futball üzletág épül, minden meccsükön, sikereik miatt telt házas meccseket játszanak. A club bevételei ezáltal igen magasak, teljesen ki tudják gazdálkodni a befektetett költségeiket. Ezek a befektetések, minden egyes jó játékos vételével megtérülnek. Mivel a csapat szárnyal, egyre több rajongója is lesz, apukák, akik a fiaikból, de még a lányaikból is Barcelona szurkolókat nevelnek, és vadásznak egy-egy relikviára, egy olyan tárgya, ami mindig emlékezteti őket kedvenc csapatukra.

Megéri- e ilyen ereklyéket gyártani?

Egy ős szurkolónak, – nevezhetnénk fanatikus ultrának- nincs is jobb meglepetés egy Barcelona ajándéknál. Zászlók, pólók, kitűzők.

Milyen legyen a korcsoport, kiknek szánják termékeiket.

Egy Barcelona ajándék minden korosztály számára hatalmas meglepetés. A gyerekek egymást felülmúlva szeretnének minél több kiegészítőt magukénak tudni. Legnépszerűbbek az iskolában használható termékek. Gyermeki lélekre rögvest pozitív jelleggel hat, és talán nagyobb szeretettel is megy iskolába, ha egy Barcelonás táska van a hátán, vagy éppen kedvenc focistáját ábrázoló kép van a füzet elején. De szerintem az is motivációs jelleggel hathat, ha egy Barcelonás golyóstollal írhat.

Rettentő népszerűek azok az oldalak, ahol online lehet megrendelni egy- egy Barcelonás ajándékot, ilyen csodás oldalra bukkantam én is.

Ezen termékek forgalmazásánál nagyon fontos, hogy lássa is a vásárló, hogy mit vesz meg, és a egy remek internetes oldal ezt mind mind tartalmazza is. Képpel ellátott termékek alapján nagyon egyszerű a választás. Egy kisfiú számára a legnagyobb meglepetést lehet okozni egy Barcelona ajándékkal.

Ezen az elgondoláson voltak a szüleim, amikor unokájuk számára vásároltak ajándékokat. Küldtem nekik egy linket, ahol minden használati tárgyat megtalálnak, ami a csapattal kapcsolatos és aminek egy 10 éves fiú örülne.

Rendkívül praktikus, jó anyagminőségű tornazsákot választottak, mely piros, kék csíkozású elején középen egy Barca felirattal. Nagy teherbírása mindenképpen fontos volt, és egy tornazsák esetében elengedhetetlen is.

Mivel unokájuk foci edzésre jár, ahol a csapattársai is nagy Barcelona szurkolók és mindenki Barcelona ajándékokra vágyik, ezért szüleim úgy döntöttek, hogy nem állnak meg egyfajta ajándék beszerzésénél.

Az edzésre, mindig visz magával frissítőt, ezért online webshopban beszereztek egy Barcelonás kulacsot is, a színe kék, erős anyagból készült, és a kulacs falán egy Barcelona címer található.

Rém egyszerűen feltölthető, valamint a gyermek maga is könnyű szerrel után tudja tölteni, ha kifogyna belőle az innivaló. Űrtartalma 350 ml, mely egy edzésre vagy egy iskolai napra elegendő.

Csavarható kupakkal és jól záródó ivónyílással rendelkezik, mely a használatát teljesen leegyszerűsíti.

Szüleim megrendelték ezt a két terméket, a szállításban megjelölt napon rendben, pontosan meg is érkeztek. Nagyon fontos volt a cég pontos szállítása, amit teljesítettek is,mert közeledett a születésnap. Maximálisan meg voltak a cég hozzáállásával elégedve.

A becsomagolásuk után már csak arra vártak, hogy egy Barcelo drukkert boldoggá tegyenek a születésnapán. Eljött ez a nap is, az ajándékok láttán leírhatatlan öröm fogta el a fiút, alig várta, hogy iskolába vagy edzésre mehessen. Büszkélkedett, az új táskájával és a kulaccsal, mind a két termék, tökéletes kiegészítő az iskolai mindennapokban is.

Amikor megjelent a Barcelonás ajándék hátizsákkal edzésen, mindenki odaszaladt köré, megfogták, elkérték tőle, hogy hadd nézzék meg és hogy oda adja -e felpróbálásra a táskát. Tökéletes ajándékok voltak ezek, a már meglévő Barcelonás edzésfelszerelés (mez és stoplis cipő) mellé. Így már teljes szettben büszkén vonulhat be a partvonalra, majd a pályára is.

Remek ötletnek bizonyult a club és a viszonteladó forgalmazók részéről, hogy gyerekek számára is forgalmaznak Barcelona ajándéktárgyakat. Olyan felszereléseket, amelyre egy gyermeknek szüksége van a mindennapokban, amellyel vagy amely miatt kedve támad tanulni, focizni, mozogni minden nap. Remek kezdeményezés, hogy minden elérhető online, nem kell utána menni személyesen, azt és olyan minőségben lehet megrendelni az interneten keresztül, amilyenre vágyik az ember, és szívesen adja ajándékba. Jó az örömöt látni a kis arcokon egy táska, mini játékosfigura, toll, bögre átadása után, ezeknek a kisembereknek ezek az ajándéktárgyak sokat jelentenek.