Hova, milyen üzletet nyissunk…? Bármi is legyen, egy jacuzzit bele kell üzemelni!

Számtalan vállalkozás azért megy csődbe, mert nem a megfelelő helyre telepítik azt. Egy idősotthon mellé, ne építsünk játéktermet, mert kicsi a valószínűség, hogy a mamák és papák törzsvendégek lesznek ott, bár a látogatóba érkező unokák még lehetnek, de ennek kicsi a valószínűsége.

A sikeres és jól menü üzlet titka, tehát a megfelelő környezet és az adott térségben az éppen jelenlevő piaci rés kiszolgálása! Persze ez attól kicsit több, mert hiába elkezdeni egy vállalkozást, azt fent is kell tartani, és ha nem értünk az üzletvezetéshez, kidobott pénz, idő, energia az egész. Sokan azért mennek csődbe, mert egyszerűen elkergetik a vásárlókat, ügyfeleket. Képtelenek jól kommunikálni, együttműködni és hatalmas hibákat vétenek, pedig józan paraszti ésszel el lehet vezetni egy bármilyen vállalkozást.

Bármibe is fog az ember, fontos, hogy az ügyfél lássa, hogy megbecsülik és érte van minden. Az én személyes tanácsom, hogy be kell telepíteni egy jakuzzit és az épp kedvet érző vásárlók szabadon használhassák. Egy kis SPA szoba. Ki ne relaxálna egyet mielőtt valami döntést hoz meg, ami akár az egész életére kitér! Gondoljunk bele abba, hogy épp egy új autót akarunk venni. Pár milliót biztos kiadunk azzal a döntéssel a kezünk közül, ezért miután láttok a választékot, nyugalomra van szükségünk, hogy számunkra a legésszerűbb döntést tudjuk meghozni!

Természetesen oda kell figyelni a beüzemelésre, mert egy jacuzzi nem játék, hanem inkább luxus kikapcsolódás. A jacuzzi beüzemelésre feltétlenül szakember segítségét kérjük! Az interneten már fellelhető számtalan remek mester.

Hogy ez miért fontos?

Képzeljük el, hogy egy motor szalonunk van. Az üzlet helységünk két szintes. Az alsó szinten van az eladótér, rengeteg gyönyörű kétkerekűvel. A felső szinten pedig a potenciális vásárlóknak kialakított, relaxációs helyiség, ahova beszerelődik a pezsgőfürdő. Ha nem kérjük ki a szakember véleményét, hamar tragédia lehet ennek az üzletkialakításnak a vége. Nem elég erős talapzatra épített jacuzzi be, leszakadhat. Ha ez a motorszalonba történik meg, összetör pár nagy értékű járművet eláztatva az egész üzletet, vagy ami még rosszabb valaki fejére zuhan, és azonnal meghal. Nem lenen túl jó hírverés a boltnak.

Ez azért fordulhat elő, mert a vízzel feltöltött medence, plusz a benne pihenő ember súlya igen nagy tud lenni. Erre sokan nem figyelnek oda, pedig az egyik legfontosabb tényező, az a jacuzzi helye.

A másik fontos tényező, a karbantartása. Senki sem szereti az állott, zavaros vizű medencéket. Számtalan fertőzés velejárója lehet, amit az ember jobb, ha nagy ívben elkerül és így nem kell kiadnia rengeteg pénzt mindenféle gyógyhatású kencére.

Egy jacuzzi egy jó befektetés akár vállalkozóként, akár magánszemélyként, mert olyan tulajdonságokkal és értékekkel bír, amit csak a tulajdonosok érhetnek!