Kávédaráló is kell egy irodába

Hogyan is élné túl a csapat az irodában a mindennapokat, ha nem lenne bent kávéfőzőnk? Ez egy olyan kérdés, amire nem tudok felelni. Mióta itt vagyok, mindig volt kávéfőző az irodában, igaz, egyszer tönkrement és újat kellett venni. Kávédarálónk is van ugyanúgy. Vagyis már csak volt, mert múlthéten tönkrement.

Cégre vettünk mindig a kávét, és mivel nem darált kávét vettünk, így sokkal nagyobb kedvezményt kaptunk, mintha daráltat vettünk volna. Úgyhogy évek óta így gazdálkodtunk a kávéval, most viszont nincs kávédarálónk.

Persze feltaláljuk magunkat, nem ez a gond, hanem az, hogy így ott áll egy csomó kávé, amit nem tudunk ledarálni. A munka viszont olyan sok, hogy senkinek nincs ideje elmenni és kávédarálót venni.

Mindenki nagy kávémániás, szóval a dolog meg lett oldva, és egy kolléganőm otthonról elhozta az egyik kapszulás kávéfőzőjüket. Kapták karácsonyra, de mivel nekik volt már egy otthon, így az csak ott állt a dobozban, használatlanul.

Ezzel elvoltunk egy ideig, de rájöttünk, hogy mivel sokan vagyunk, hamar elfogy a kapszula, és ez így igazából nem annyira éri meg. Ebből felbuzdulva elkezdtem kutakodni a neten, hol lehet jó árban kávédarálót venni. A figyelmem kissé másfelé terelődött, és végül egy weboldalon lyukadtam ki, ami a webshopok kínálatát gyűjti össze egy helyre. Itt volt egy cikk a kávézási szokásokról itthon és külföldön, amit elejétől a végéig elolvastam, akaratlanul. Nem volt célom, hogy cikkeket olvasgassak, csupán egy kávédarálót akartam keresni, de hát így hozta a sors. Ami a dologban a legjobb az, hogy így megtaláltam azt a kávédarálót is, ami nekünk megfelelt, így gyorsan meg is rendeltük. Rövid időn belül ki is szállították, így a maradék kávét is le tudtuk darálni az irodában. Ezután már nem kellett kapszulás kávét innunk, és kapszulára sem kellett költenünk. A kapszulás kávégépet betettük tartaléknak az egyik szekrénybe, és minden visszarendeződött az eredeti kerékvágásba.

A többiek kérdezték is aztán a napokban, hogy hol találtam egy ilyen kávédarálót, és mennyi volt. Mert az árát egyébként csak a főnöknek mondtam el, hiszen ő fizette, nem pedig mi, így aztán erről akkor rögtön nem is beszéltünk a többiekkel. De Tominak nagyon megtetszett és akart venni egy ilyen magának és a párjának a közös lakásukba. Meséltem neki a weboldalról, amit keresgélés közben találtam. Aztán elkezdtük nézni az oldalt az ebédszünetben, és egy csomó mindent találtunk, ami megtetszett. Minket Tomival nem szabad ilyen oldalak közelébe engedni, mert a fantáziánk nagyon elszabadul, és ilyenkor minden pénzt el tudnánk költeni, ami csak van.

Itt nem csak kávézással kapcsolatos termékeket lehet venni, minden van. Megnéztem, még a barátnőm kislányának a születésnapjára is találtam millió és egy teljesen jó játékot, nem beszélve arról, hogy bármilyen korosztály számára van itt ajándékötlet, úgyhogy én ajánlom mindenkinek a figyelmébe az ajandek.varazslo.hu weboldalt.