Legalább az afta nem vág haza: jól bevált az Anaftin

Nem feltétlen az én stílusom, de hagy meséljek nektek valamit. Mostanában elég sokat stresszelek. Ez az életformámból adódik, így ha valakinek elmondom, hogy üzletkötőként stresszes az életem, biztosan nem lepődik meg.

De azon, hogy ennek micsoda furábbnál furább tünetei és következményei vannak, már annál jobban.

Kezdjük például a fejfájással. Olyan szimplán hangzik, de borzalmas. Nem az a kis lüktető vagy tompa nyomást mutató fájdalom, de nem ám. Olyan, mint ha egy baltával hasogatnák az ember agyát. És nem csak egyszer, vagy egy párszor, hanem van, hogy egy egész délutánom rámegy arra, hogy mélylevegőket veszek, ülök a csendben, a sötétben, és próbálok túlélni. Fájdalomcsillapító, ezen természetesen nem segít.

anaftinVagy ott van például a gyomorfájás és a hányinger, rosszabb esetben hasmenés. Nem tudom elmondani, hogy mennyi pénzt költöttem eddig savlekötőre és has fogóra. És ez nem csak hetente egyszer kétszer fordul elő, mint a fejfájás, ez naponta többször is előjön. Néha társul hozzá egy kis szédülés is, ha nem lenne elég önmagában. Tudom, tudom, egészséges életmód… kinek van arra ideje?

De a kedvencem, az abszolút kedvencem, ami újabban megkeseríti az életemet az az afta. Huncut kis dolog ez, alattomosan támad, és nagyon gyorsan befészkeli magát. Kezdetben csak kicsit bizsereg, esetleg éget, de a végére eljutunk arra a szintre, hogy a számat sem tudom kinyitni. Pedig ebben a munkakörben kifejezetten előnyös, ha az ember képes a beszédre.

A minap is így jártam, már reggel éreztem, hogy baj lesz. Tudtam, hogy nehéz időszak jön a nagy prezentációm miatt, de azért erre álmomban sem számítottam. Kezdődött egyel, aztán szinte azonnal lett belőle három, majd nyolc és a végére meg se tudtam számolni. De ez mind semmi, odáig is eljutottunk, hogy bedagadtak a nyirokcsomóim és a teljes nyálkahártyám sajgott.

Mivel ennek fele se tréfa, gyorsan valami megoldás után néztem. Gyors segítség kellett, nem engedhetem meg magamnak, hogy egy egész napom kiessen.

A neten bukkantam rá az Anaftinra, nagyon dicsérték a fórumokon, ezért arra gondoltam, kipróbálom én is, lesz, ami lesz.

Szerencsére nem csalódtam, mert a tüneteket majdnem, hogy azonnal enyhítette, és pár használat után el is tüntette. A fájdalomcsillapítók haszontalanságából kiindulva erre nem is számítottam.

Jól sikerült a prezentáció és a lelki békém is helyre állt, hiszen az Anaftinnak köszönhetően sokkal nagyobb biztonságban érzem magam és mivel előre felkészültem és betartalékoltam ebből a csodaszerből, legalább az abból adódó stressz faktort kiiktattam ez életemből, hogy mivel ez hajlam kérdése, nem kizárt, hogy újra és újra kiújul.