Testvér babakocsival a cukrászdámba is el tudom vinni az ikreket

Már régen eldöntöttem, hogy nyitni fogok egy cukrászdát. Már nagyon kicsi korom óta mindig segítettem anyunak a konyhában, az édes sütemények elkészítését élveztem a legjobban. Tízéves koromra egész nagy repertoárral rendelkeztem, ami a sütirecepteket illeti. Cukrász szakra jártam középiskolába, majd egy OKJ-s képzést is elvégeztem, ahol a cukrászat mellett kereskedelmet és marketinget is tanultunk. Főleg emiatt iratkoztam be ebbe az iskolába, mert itt a vállalkozás üzleti hátterét is részletesebben megismerhettem. Ez nagyon sokat segített, amikor elkezdtem a saját vállalkozásomat tervezni.

A sikerért meg kell dolgozni

Hosszú és nem is kicsit göröngyös út vezetett idáig, míg a saját lábamra tudtam állni. Először alkalmazottként dolgoztam több cukrászdában is. Az elsőben még kis tapasztalatlan fiatalként kihasználtak, tiszteletlenül bántak velem. A következő helyen nagyon jó közösség jött össze, csak a rossz marketing miatt az az üzlet már rég anyagi gondokkal küzdött, mígnem végül úgy döntöttek, hogy bezárják. A harmadik cukrászdában hatalmas volt a pörgés, nagyon színvonalas a hely és a vezetőség is korrekt volt, csak alig lehetett bírni a megfeszített tempót. Ez még jobban ösztönzött arra, hogy minél előbb elkezdjem a saját terveimet megvalósítani.

A karrier és a családalapítás nem zárja ki egymást egy nő esetében sem

Egy picit késleltette a megvalósítást egy igen örömteljes dolog, a kislányom születése. Úgy terveztem, hogy már nem megyek vissza alkalmazottként dolgozni, hanem a GYES időszaka alatt már elkezdem tervezni és megvalósítgatni a saját cukrászdámat. A férjem és a sógorom nagyon sokat segítettek benne a jó özleti érzékükkel és a tapasztalatukkal. Amikor a lányunk picit nagyobb lett és bölcsibe kezdett járni, több időm lett a helybérléssel és a berendezéssel foglalkozni, így aztán rövidesen meg is tudott nyitni a hely. A sógorom is cukrász, ezért eleinte főleg mi ketten dolgoztunk a cukrászdában.

Dupla öröm – dupla odafigyelés

Már elég jól beindult a hely a jól megválasztott, központi helyszínnek és az alaposan megtervezett marketingnek köszönhetően, amikor újból teherbe estem. Nagyon örültem neki, viszont így helyettesítőt kellett keresnem a magam helyére, mert nem akartam bezárni erre az időre sem a cukrászdát. Hatalmas meglepetés és valamelyest meghökkenés is ért, amikor az egyik ultrahang-vizsgálat alkalmával kiderült, hogy ikreket várok, két kisfiút. Nem estem pánikba, hiszen már volt tapasztalatom kisgyerek nevelése terén, úgy gondoltam, hogy kettővel is simán elbírunk.

Ami unisex ruhácskája volt Lillának, a kislányunknak, azt szerencsére meg tudták örökölni a fiúk. Most azonban mindenből kettő kellett. Két kiságy, etetőszék, cumi… A babakocsiról nem is beszélve. Lilla babakocsija nagyon jó minőségű kis kocsi, de ha egyszerre akarjuk szállítani vagy sétáltatni az ikreket, nem lesz elég egy szimpla babakocsi. Azon dilemmáztunk egy pár napig, hogy melyik éri meg jobban: még egy babakocsit beszerezni vagy pedig egy testvér babakocsira beruházni. Végül egyöntetűen a testvér babakocsira szavaztunk, mert rájöttünk, hogy a két babakocsihoz két ember kell, viszont az iker babakocsiban akkor is le tudom vinni a babákat, amikor egyedül vagyok velük itthon napközben.

A már jól bevált webshop ismét kisegített minket

Így hát felkerestem egy internetes áruházat, mert nekünk nagyon jó tapasztalataink vannak az internetről való rendelés terén. Lilla babakocsiját is erről az oldalról rendeltük és több év után is ugyanolyan, mint új korában. A babakocsik.hu webshopban szerencsére testvér babakocsi szettek is kaphatóak, ugyanolyan multifunkciós kiszerelésben, mint amilyen Lilla babakocsija. Ezen az oldalon hatalmas választékból lehet válogatni, mindenki biztosan megtalálja a számára megfelelő termékeket. Szimpla és dupla babakocsik és kiegészítők széles tárháza fogadja az ide látogatókat. Minden babakocsi minőségi és környezetkímélő anyagokból készült, a kocsik nagyon strapabíróak, kényelmesek és biztonságosak. Biztos lehet benne a használója, hogy hosszú évekig hű társa lesz.

Azért is tértünk vissza erre az oldalra, mert itt 100.000 Ft értékű vásárlás felett ingyenes a kiszállítás, és valljuk be, ekkora összeg minimális kiadásnak számít, ha gyerekről van szó. Így nagyon jól jön ez az akció is, hogy a szállításért nem kell fizetni. Az oldalon sokféle babakocsi-márka közül lehet választani. Mi a Dorjan gyönyörű testvér babakocsi szettjeit kezdtük el böngészni. Mind ugyanolyan minőségi és praktikus darab, így nehéz a választás. Egy visszafogott, uniszex külsejű babakocsit akartunk választani, így rákattintottunk egy világosszürke darabnak a képére, hogy megnézzük a részletes leírást, ami szerencsére minden terméknél elérhető.

A Dorjan iker-babakocsi számtalan előnye

A Dorjan Line testvér babakcsi szett tartalmaz 2 db mózeskosarat, 2 db sport ülőrészt és 2 db autós hordozót, amiket könnyedén lehet az alumínium vázhoz rögzíteni menetiránnyal szemben vagy ellentétesen. Az állítható, felfújható kerekeknek köszönhetően a babakocsi nagyon könnyen manőverezhető és lefékezhető, rögzíthető. A masszív kerekeknek és a lengéscsillapító rendszernek köszönhetően az iker babák zavartalanul pihenhetnek a babakocsiban és élvezhetik az utazást mindenféle útkörülmények között. A nevelő kényelméről pedig az öko-bőr borítású tolókar gondoskodik, aminek személyre szabhatóan lehet állítani a magasságát.

A mózeskosarak kupolája megvédi a gyerekeket a szélsőséges időjárási viszonyoktól, a szellőzőnyílás ugyanakkor biztosítja a levegő megfelelő áramlását anélkül, hogy a kosár lehűlne. A belső borítása kíméli a baba bőrét, kényelmes és antiallergén. A mózeskosarak önmagukban is használhatók, a fogókar leszerelhető. Így a babákat a lakásban is fektethetem a mózeskosarakba anélkül, hogy azok a kocsi vázán lennének. A sport ülőrészekhez egy-egy lábzsák is tartozik. A háttámla állítható, úgyszint a bőrből készült lábtartó. Az ötpontos biztonsági övrendszerek garantálják, hogy a babák biztonságosan utazzanak az ülésben, sőt még eko-bőr bevonatú kiesésgátlóval is rendelkezik a kocsi. Ezeken kívül szúnyogháló és esővédő fokozza a babák kényelmét és biztonságát. Egy pelenkázótáska és egy nagy bevásárlókosár is hozzátartozik a testvér babakocsi szetthez.

Nem is haboztunk, amint elolvastuk ezt a leírást, egyből tudtuk, hogy erre a testvér babakocsira van szükségünk és a kisfiaink a lehető legnagyobb biztonságban lesznek benne. Így is lett, a babakocsit hamar házhozszállították, minden funkcióját izgatottan próbáltuk ki, úgyhogy készen várta az új kis felhasználóit. A kisfiúk egyértelműen nagy rajongói lettek a babakocsinak. Nem egyszer volt rá példa, hogy amikor nem akartak délután elaludni és már nagyon nyűgösek voltak, végül befektettem őket a mózeskosár részbe és lementünk sétálni. Ekkor a babakocsi könnyed gurulásától és a friss levegőtől egykettőre megnyugodtak és álomba szenderültek. Ha erősen tűz a nap, csak lehajtom a napellenzőt és nem éri a sugárzás a babákat. Esőben is ugyanúgy megvéd minket a praktikus esővédő és a kupola.

A sport ülőrészt is igénybe fogják venni, amikor már biztonságosan tudnak ülni. Az autós hordozók is nagyon jól jönnek, mert könnyű használni és nem kellett plusz ülést beszereznünk. A babakocsi szett magas minőségének köszönhetően még évekig nagy hasznát fogjuk venni mi és a babáink. Természetesen amint alkalom adódott rá, bevittem őket a kocsiban a cukrászdába, hogy ők is lássák, hol dolgozom és a kollégáim megcsodálhassák őket. Amíg nem megyek vissza dolgozni, néha a sétánk részét fogja képezni a cukrászdába való ellátogatás.