Webshop készítés bármilyen üzletágra!

Úgy hiszem, én egy viszonylag átlagos, 30-as, egyedülálló férfi vagyok. Egy valami mégsem hétköznapi bennem, a munkám.

A foglalkozásom: autóroncsokból készítek ékszereket.

Sokszor rökönyödnek meg az emberek, mikor elmesélem, mit is csinálok valójában. Minden jól ment, ám webshopom, még nem volt, de szerencsére találtam egy céget, akinek a webshop készítés a profilja. Még ők is meglepődtek a munkámon, pedig ők úgy hirdetik magukat, hogy minden üzletágra képesek megcsinálni a tökéletes webshopot. Volt természetesen személyes találkozónk is, ahol elmesélték, hogy milyen sokszínű az ügyfeleik palettái.

Kicsit tartottam attól, hogy nem lesz megfelelő az, amit csinálnak, de kellemes csalódást okozott. Főleg a dizájn volt az, ami nagyon megfogott. Teljesen egyedi lett és az elrendezés, valamint a felépítés is a lehető legjobb volt. Teljesen elégedett voltam az általuk elvégzett munkával. Szerintem kihívás volt a számukra az én bizarr foglalkozásom, de nem ijedtek meg egyáltalán, sőt. Kihívást láttak benne, egy megoldandó feladatot, amit nagy precizitással hajtottak végre.

Végig fontos volt számomra, hogy akivel leszerződök webshop készítés kapcsán, legyen korrekt, elérhető árakkal dolgozzon és tartsa a határidőket. Nyilván mindenkinek más dolgok a fontosak, nekem ezek voltak az elsődleges szempontok, de tartották is magukat mindehhez.

Ami a leginkább meggyőzött, az a napelemmel kapcsolatos referenciájuk volt. Úgy gondoltam, az sem hétköznapi téma, az én esetemben is menni fog, és ment is!